«Από την αρχαία Γραία στο μοναδικό Ωρωπό»

Δημιουργήσαμε ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ ωριαίας (τηλεοπτικής) διάρκειας, που στόχο έχει την προβολή της ιστορίας του Δήμου Ωρωπού ενός εκ των μεγαλυτέρων Δήμων της Ελληνικής Επικράτειας, με τίτλο «Από την αρχαία Γραία στο μοναδικό Ωρωπό».
 
 
Μέσω αυτού οι θεατές, δημότες, μαθητές, μέλη συλλόγων και φορέων του Δήμου, επισκέπτες, δημοσιογράφοι, ευρύ κοινό ένιωσαν ότι ο Δήμος Ωρωπού είναι μοναδικός, με ενιαία ταυτότητα και με ιδιαίτερη αξία.
 
 
 
Άξονες ντοκιμαντέρ:
 
Α΄ άξονας
 
Ξετυλίγει την ιστορία του Δήμου από την αρχαιότητα έως σήμερα με προβολή μιας ισχυρής πολιτιστικής ταυτότητας. Η ανάδειξή του έγινε με σκοπό να συνειδητοποιήσουν οι θεατές, κάτοικοι μόνιμοι ή μη καθώς και οι επισκέπτες, ότι βρίσκονται σε ένα τόπο με ισχυρά μετερίζια από το παρελθόν, με σπαράγματα της ελληνικής ιστορίας από τη μυθολογία και την αρχαίους χρόνους έως το Βυζάντιο, την πρόσφατη μεταφορά πληθυσμών από τη Μικρά Ασία.
 
Β΄ άξονας
 
Αφορά στις δυνατότητες που έχουν σήμερα οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες για ποικίλες δραστηριότητες μέσα σε ένα φυσικό παράδεισο, για πολιτιστικές ξεναγήσεις, φυσιολατρικά μονοπάτια και προσκυνηματικές επισκέψεις. Οι δυνατότητες παρουσιαστήκαν μέσα από γεωγραφική περιήγηση στους χώρους από τον Ασωπό ποταμό μέχρι την Πάρνηθα και τον Ευβοϊκό.
Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ