«Χριστούγεννα σαν παραμύθι» στο Δήμο Νέας Σμύρνης 2012

Φέτος την περίοδο των Χριστουγέννων η Νέα Σμύρνη ντύθηκε πιο γιορτινά από κάθε άλλη χρονιά. Μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν την πιο ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα, που είχε ποτέ δημιουργηθεί στην πόλη, δραπετεύοντας από τις δυσκολίες που προκαλεί σε όλους μας η οικονομική κρίση και τα προβλήματα των καιρών.

 

 

Από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 έως και 7 Ιανουαρίου 2013 λειτούργησαν στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης: κλειστό Παγοδρόμιο, μεγάλο Καρουζέλ, αλλά και ένα δεύτερο για παιδιά πολύ μικρής ηλικίας, Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Καρύλλου, ενώ από 21 έως 31 Δεκεμβρίου υπήρχε επίσης και πλούσιο πρόγραμμα με παιδικά δρώμενα πρωί & απόγευμα που οργανώσαμε και υλοποιήσαμε σε συνεργασία με το Δήμο.

 

«Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων αποτελούν μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου μας. Η πόλη μας αποτελεί τα τελευταία χρόνια σημείο αναφοράς και στις εορταστικές περιόδους των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Φέτος σε πείσμα των καιρών αποφασίσαμε να οργανώσουμε το πλουσιότερο πρόγραμμα εκδηλώσεων από κάθε άλλη φορά. Ευχόμαστε με το ζεστό εορταστικό κλίμα που δημιουργήσαμε στην πόλη μας να χαρίσουμε στους μικρούς & μεγάλους δημότες μας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς που τόσο έχουν ανάγκη, αλλά και να τονώσουμε την εμπορική δραστηριότητα του δήμου μας που πλήττεται από την πρωτοφανή οικονομική κρίση προσελκύοντας με τις δραστηριότητες μας επισκέπτες από όλη την Αθήνα. Καλές Γιορτές σε όλους!!!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν.

 

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ