Επικοινωνία Ιωνικών Γιορτών 2012

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργάνωσε το Φεστιβάλ των Ιωνικών Γιορτών 2012, ένα πολιτιστικό θεσμό που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια και πραγματοποιείται στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Το Φεστιβάλ ξεχώρισε για την ποιότητα του προγράμματος και την άψογη διοργάνωση και ταυτόχρονα αποτελεί το συνδυασμό διαφόρων εκφράσεων της τέχνης με κοινό χαρακτηριστικό την αξιοπρέπεια και τις σύγχρονες αισθητικές απαιτήσεις.

 

Οι Ιωνικές Γιορτές 2012 ήταν ένα φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού, που φιλοξένησε τις καλύτερες παραστάσεις και συναυλίες με κορυφαίους δημιουργούς του ελληνικού πολιτιστικού και καλλιτεχνικού στερεώματος, μερικές από τις οποίες ανέβηκαν στα φημισμένα φεστιβάλ της Επιδαύρου και του Ηρωδείου.

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν δήλωσε: Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που δέχτηκαν να δώσουν την πολιτιστική τους παρουσία στην 12η διοργάνωση των Ιωνικών Γιορτών και καλούμε όλους τους δημότες μας και τους κατοίκους της Αττικής να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά μας. Προσφέρουμε ακόμη μια χρονιά, την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να απολαύσουν, στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας, ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα για όλες τις προτιμήσεις. Με τη βεβαιότητα ότι ο πολιτισμός φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και μας εμβολιάζει με αντισώματα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

 

Την επικοινωνία του θεσμού είχε η εταιρία μας.

 

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ