«Παιδικό Εργαστήρι Δώρων» στο Δ.Αχαρνών 2011

Τα δώρα δεν σταματούν ποτέ. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η οικονομική κρίση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς. Έτσι και ο Δήμος Αχαρνών προσέφερε σε μικρούς και μεγάλους μία διαφορετική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που βασιζόταν σε εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης και απασχόλησης με σκοπό την κατασκευή χριστουγεννιάτικων δώρων με απλά καθημερινά υλικά.

 

Την Κυριακή στις 18 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, η κεντρική πλατεία των Αχαρνών μεταμορφώθηκε σε «Παιδικό Εργαστήρι Δώρων». Φελλοί από μπουκάλια, κορδέλες, υφάσματα, παλιές κάλτσες, καπάκια, χρυσόσκονη, spray, σύρματα, χάντρες, κουμπιά και άλλα αντικείμενα έγιναν έξυπνα και λαμπερά δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα, και εντυπωσίασαν ακόμα και τους ίδιους τους δημιουργούς τους! Οι νεράιδες, τα ξωτικά και οι ξυλοπόδαροι μετέφεραν μικρούς και μεγάλους σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, όπου η μουσική, ο χορός, το τραγούδι, φαντασία , η καλή διάθεση και το κέφι πρωταγωνίστησαν στις καρδιές των παιδιών.

 

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Σωτήρης Ντούρος δήλωσε: « Παρά τις δυσκολίες στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, αυτές τις ημέρες δε μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά χωρίς χαμόγελο. Οι εκδηλώσεις μας είναι αφιερωμένες στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον μας. Εύχομαι καλές γιορτές με πολλά παιδικά χαμόγελα».

 

Σχεδιασμός και διοργάνωση δράσης: APSON Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ