«Γλυκές Ευχές» στο Δήμο Βριλησσίων 2011

Ο Δήμος Βριλησσίων διοργάνωσε και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στο εργαστήριο « Γλυκές Ευχές» που λειτούργησε στην πλατεία Αναλήψεως στις 30 & 31 Δεκεμβρίου.

 

Η Νεράιδα της Χαράς γλύκανε τους μικρούς μας φίλους με μπισκότα σοκολάτας και τα χαμογελαστά Ξωτικά βοήθησαν να κατασκευαστούν λαμπερά στολίδια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ Βασίλης Ευαγγέλου, χορηγός της δράσης, δήλωσε: « Οι επιχειρήσεις πρέπει να βοηθούν τις τοπικές κοινωνίες και να στηρίζουν τις δράσεις που αναπτύσσονται στην περιοχή που δραστηριοποιούνται. Με την αλληλοϋποστήριξη και την αλληλοβοήθεια τα πράγματα θα εξελιχθούν προς όφελος όλων μας».

O Δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, ας ανακαλύψουμε όλοι την ανεκτίμητη αξία των παιδικών αναμνήσεων και της παράδοσης. Oι Άγιες μέρες που διανύουμε ας είναι η απαρχή για να γίνουν πράξη οι πιο «Γλυκές Ευχές» όλων μας και αγκαλιά με τη Νεράιδα της Χαράς να αφήσουμε πίσω μας τη μοναξιά και την αρνητική διάθεση, που η οικονομική συγκυρία έχει επιβάλλει στη ζωή μας. Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα φέρουν καλύτερες ημέρες τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας αλλά και να θυμόμαστε πάντα πως τα Βριλήσσια ήταν και παραμένουν μια κοινωνία αλληλεγγύης και αγάπης».

Σχεδιασμός και υλοποίηση δράσης APSON Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ