Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα για τα παιδιά

Ο Αϊ Βασίλης υποδέχθηκε τους μικρούς μας φίλους και φωτογραφήθηκε μαζί τους μοιράζοντας δώρα στο χωριό του Αϊ Βασίλη στον Πειραιά στην Πλατεία Κοραή.

Τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι διασκέδασαν με Μάγους, Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαρους, Αγιοβασίληδες, sky dancers, Χιόνι, Μπουρμπουλήθρες, Μπαλόνια και πολλή μουσική, τραγούδι, χορό και άλλες εκπλήξεις!

Στο χωριό του Αϊ Βασίλη υπήρχαν παραμυθένιες κατασκευές και θεατρικά δρώμενα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

 

Το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη...

Tο Καμπαναριό και με το ρολόι…

Το Ταχυδρομείο με γραμματοκιβώτιο.

 

Τα παιδιά ταχυδρόμησαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη με τη βοήθεια ξωτικών, κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικες κάρτες και στόλισαν χιονισμένα έλατα. Στην μαγική ατμόσφαιρα συνέβαλε ο αρχηγός των ξωτικών, ο σφαγιδοκράτορας με τις πολύχρωμές ξύλινες σφραγίδες που απεικόνιζαν το γραμματόσημο με την ένδειξη προς το βόρειο πόλο που σφράγιζαν τα γράμματα των παιδιών.

Τα παιδιά μάθαιναν μέσα από την Νεράιδα της Ανακύκλωσης που βοηθούσε τον Αϊ Βασίλη. Εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών με ανακυκλώσιμα υλικά, εφημερίδες ,τενεκεδάκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

 

Εργαστήριο χριστουγεννιάτικων στολιδιών με ζύμη. Τα παιδιά έφτιαξαν τα δικά τους στολίδια με ζυμάρι και τα έψησαν για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το Μανιταρόσπιτο του Καναλιού 1 - 90,4 χάριζε γλυκές μελωδίες.

 

Υπεύθυνη διοργάνωσης ήταν η εταιρία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης APSON

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ