Εορταστικές εκδηλώσεις της Νομαρχίας Πειραιά 2009

Καμπάνια στήριξης της αγοράς του ευρύτερου Πειραιά από τη Νομαρχία Πειραιά και τους Εμπορικούς Συλλόγους Πειραιά, Νικαίας, Κερατσινίου, Κορυδαλλού και Περάματος, κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να επισκεφθούν και να εμπιστευθούν την αγορά του ευρύτερου Πειραιά για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους απεύθυνε η Νομαρχία Πειραιά σε συνεργασία με την APSON.

 

Η καμπάνια στήριξης του πειραϊκού εμπορίου περιλάμβανε τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε κεντρικά εμπορικά σημεία όλων των χερσαίων δήμων της Νομαρχίας Πειραιά και στη διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου, το οποίο πρόβαλλε στους καταναλωτές τα πλεονεκτήματά της.

 

Πολύχρωμα ειδικά σταντ, που θα πλαισιώθηκαν από μουσικά συγκροτήματα, ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ για την ψυχαγωγία των μικρών παιδιών εδωσαν γιορτινό κλίμα στην αγορά, κάνοντας την ακόμη πιο θελκτική για τους καταναλωτές.

 

Με αφορμή την νέα πρωτοβουλία της Νομαρχίας Πειραιά, ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας δήλωσε ότι "Οι εμπορικές επιχειρήσεις του ευρύτερου Πειραιά υφίστανται σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά τις παράπλευρες απώλειες του δυσμενέστατου οικονομικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί στην χώρα μας. Αυτό είναι κάτι που μας αφορά όλους και για τον λόγο αυτό πήραμε με τους Εμπορικούς Συλλόγους της περιοχής μας την πρωτοβουλία αυτής της καμπάνιας, με την προσδοκία ότι θα τονώσουμε την εξουθενωμένη πλέον από πολλαπλά πλήγματα αγορά μας".

 

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ