Το Μαγικό Ταχυδρομείο ΚRONOS 2009

Φέτος ο Αϊ Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά στο εμπορικό κέντρο PLANET στην Πάτρα.

 

Ένα μαγικό Ταχυδρομείο περίμενε τους μικρούς μας φίλους (από τις 14 Δεκεμβρίου έως και το τέλος του χρόνου) για να γράψουν και να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους προς τον Άγιο Βασίλη. Τα παιδιά βοήθησε να γράψουν τις επιθυμίες τους ο «Σφραγιδοκράτορας» με τραγούδια και χορό και σφράγισε τα γράμματα τους.

Ένα ξωτικό οδηγούσε τα παιδιά στο κατάστημα PANDA, όπου έπαιρναν από το μαγικό κουτί «ΚΡΟΝΟΣ» ένα γραμματόσημο «EXPRESS ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ», με το οποίο σφράγιζαν την επιστολή τους.

 

Στις 31 Δεκεμβρίου διαβάστηκαν τα γράμματα των παιδιών και κέρδισαν πλούσια δώρα από το κατάστημα PANDA. Παράλληλα, σε όλα τα καταστήματα των super markets ΚΡΟΝΟΣ δίνονταν, με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων, τα γραμματόσημα «EXPRESS-ΡΩMH», με τα οποία έπαιρναν μέρος στην κλήρωση για 3 ονειρεμένα ταξίδια στη Ρώμη.

 

«Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά’’ ανάφερε ο κ.Φοίβος Καρακίτσος, Διευθύνων Σύμβουλος των s/m ΚΡΟΝΟΣ και συνέχισε, θέλουμε να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό, να δώσουμε χαρά, να μοιραστούμε την αγάπη με όλους τους μικρούς μας φίλους. Για εμάς η μεγάλη επιτυχία αυτής της ενέργειας θα είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα όλων των παιδιών.

 

Ο κ.Καρακίτσος εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους συντελεστές αλλά και χορηγούς αυτής της προσπάθειας. ΄΄Με τη δράση αυτή ανοίγουμε το παράθυρο σ’ ένα πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το παιδί, την κοινωνία, το περιβάλλον. Στόχος μας είναι σε συνεργασία με την εταιρία APSON (υπεύθυνη στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης), η οποία ανέλαβε και την υλοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας, να αγκαλιάσουμε την περιοχή μας μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις που αφενός έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία και αφετέρου αναδεικνύουν τις κοινωνικές της ευαισθησίες, όπως για παράδειγμα η προστασία του περιβάλλοντος, η λαϊκή παράδοση και άλλοι τομείς κοινωνικού ενδιαφέροντος».

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ