Γιορτινά Χαμόγελα για τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ 2008

Στο δημοτικό θέατρο Αίγινας, την ημέρα των Θεοφανείων, ολοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν τα super market Κρητικός σε Σπέτσες , Κρανίδι, Πόρο και Αίγινα.

 

Τα super market Κρητικός με πολλά δώρα για τα παιδιά και τους γονείς και με ένα πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα, έδειξαν ακόμη μια φορά την ευαισθησία τους στα παιδιά και στην τοπική κοινωνία. Ανιματέρ, μάγοι, ζογκλέρ, με πολλά παιχνίδια, μαγικά και ζογκλερικά κόλπα, άναψαν το κέφι σε μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν τις παραστάσεις.

 

Η ποιότητα του προγράμματος, οι διασκεδαστικές εναλλαγές παράστασης και παιχνιδιών από μεγάλη ομάδα «θεάτρου δρόμου», η συμμετοχή των παιδιών, oι γενναιόδωρες προσφορές των super market Κρητικός προκάλεσαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά σε όλους τους παρευρισκομένους. Με αυτή τη σειρά εκδηλώσεων τα super market Κρητικός ξεκίνησαν ένα τριετές πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. « Σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή φορέων και πολιτών, σε δράσεις που αφορούν ιδιαίτερα το παιδί και τη νεολαία και για θέματα που απασχολούν όλους μας, όπως το περιβάλλον, τα ναρκωτικά», δηλώνει ο περιφερειακός διευθυντής των super market Κρητικός, κ.Δημήτρης Κατσαρός, στην αρχή κάθε εκδήλωσης.

 

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης γίνεται από την εταιρία επικοινωνίας APSON. 

 

 

 

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ