«Ε.Κ.Ε: Προτάσεις και Προοπτικές για τις Επιχειρήσεις της Δράμας»

Καλεσμένη και κεντρική ομιλήτρια ήταν η Διδάκτωρ Κοινωνικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών Αναστασία Ψωμιάδη με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Προτάσεις και προοπτικές για τις επιχειρήσεις της Δράμας».

 

Η κυρία Ψωμιάδη, ιδρύτρια και Πρόεδρος της APSON, αναφέρθηκε με διεξοδικό τρόπο στη σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και επαναπροσδιόρισε τη λανθασμένη πολλές φορές έννοιά της. Αναφέρθηκε με αναλυτικό τρόπο στα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου της Δράμας, στο παράδειγμα της «Ονειρούπολης» αλλά και τις δράσεις που αναλαμβάνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ με τη δημοτική του παράταξη. Πράξεις που συνιστούν Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

 

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους που δήλωσαν ενθουσιασμένοι με όλα όσα άκουσαν και ευχαρίστησαν τόσο την Αναστασία Ψωμιάδη όσο και τον Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ που εμπνεύστηκε την εκδήλωση. Το συμπέρασμα που βγήκε από την εκδήλωση είναι ότι οι επιχειρήσεις που δεν εφαρμόζουν Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη οδηγούνται αργά ή γρήγορα σε αδιέξοδο. Ειδικά στη σημερινή εποχή της πολύπλευρης κρίσης.

 

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ