Στέργιος Τσαλής

Ειδικός συνεργάτης APSON για νεοφυείς επιχειρήσεις

και Product Manager

 

 

Είναι απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών και κάτοχος MBA του University of East London.

 

Eίναι επιχειρηματίας στον τομέα της τεχνολογίας ενώ εξειδικεύεται στο Crowdfunding, το Gamification και του Marketing.

 

Είναι ιδρυτής και CEO της Philanthropoli.com, της 1ης ελληνικής πλατφόρμας Social Crowdfunding.

Από τον Ιούλιο του 2017 εργάζεται ως Product Manager και CSR expert, κυρίως σε νεοφυείς επιχειρήσεις.

Επίσης, έχει εργαστεί ως Product Manager σε εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και ως υπεύθυνος πωλήσεων ακινήτων.

Από το 2012 συμμετέχει ενεργά στην ελληνική κοινότητα των Start-ups με τη δημιουργία επιχειρηματικών ιδεών, αλλά και με τη συμμετοχή του σε νεοφυείς επιχειρήσεις.

 

Τον Ιανουάριου του 2014 συμμετείχε στο πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας του Σ.Ε.Β. «Μαζί στην εκκίνηση Κύκλος Β’» και στη θερμοκοιτίδα του Σ.Ε.Β. «EkinisiLab», ως Product manager, με την επιχειρηματική ιδέα «Eco-Waster» η οποία αφορά την κατασκευή μίας μηχανής ανακύκλωσης.

 

Το Δεκέμβριο του 2014 εντάχθηκε στην Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.) του Ε.Β.Ε.Α. με την επιχειρηματική ιδέα Philantrhopoli. Τον Οκτώβριο του 2015 συμμετείχε με τη Philanthropoli στην «1η Εβδομάδα Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης» του Ideatree ως μία από τις εφτά καλύτερες ομάδες του διαγωνισμού, όπου και κατέλαβε την 4η θέση, ενώ έχει καταλάβει την 3η θέση στον επιχειρηματικό διαγωνισμό «Crazy Business Ideas». Τέλος, ασχολείται με τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά, κυρίως στον τομέα εξεύρεσης πόρων, ενώ τον ενδιαφέρουν οι τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.