Πρωτόκολλο συνεργασίας των Δήμων Σμύρνης & Νέας Σμύρνης

 

Για πρώτη φορά υπογράφτηκε πρωτόκολλο συνεργασίας των Δήμων Σμύρνης & Νέας Σμύρνης.

 

Στις 3 Οκτωβρίου στη Σμύρνη πραγματοποιήθηκε ιστορική επίσκεψη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων 1 – 5 Οκτωβρίου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού μεταξύ των Δήμων Σμύρνης και Νέας Σμύρνης. Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης υπέγραψε πρωτόκολλο Συνεργασίας με το δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης, Aziz Kocaoğlu, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία Αντιδημάρχων & Δημοτικών Συμβούλων.

 

Το θέμα της συνάντησης μεταξύ των δημάρχων ήταν  «Σμύρνη -Νέα Σμύρνη: Δεσμοί Ιστορίας, Γέφυρα Πολιτισμού και Παράδοσης".

 

Το ίδιο βράδυ υλοποιήθηκε το όραμα του Βαγγέλη Χατζατουριάν ( Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης) με τεράστια επιτυχία συναυλία με το  Γιώργο Νταλάρα, την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας στο Μέγαρο Πολιτισμού της Σμύρνης Ahmed Adnan Saygun στο κέντρο της πόλης, στην οποία συμμετείχε η Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης με Μαέστρο το διάσημο Hakan Sensoy.

 

Κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφιών που έχει επιμεληθεί ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με θέμα 60 σπάνιες καρτ ποστάλ από την περίοδο ακμής της Σμύρνης, οι οποίες δίνουν μια ενδιαφέρουσα εικόνα από την καθημερινή κοινωνική ζωή της πόλης στις αρχές του 20ου αιώνα.

 

Οι φωτογραφίες προέρχονται κυρίως από το αρχείο του Ψηφιακού Μουσείου Σμύρνης & Νέας Σμύρνης, καθώς και από το προσωπικό αρχείο του Βαγγέλη Χατζαντουριάν.

  •  Πρωτόκολλο συνεργασίας των Δήμων Σμύρνης & Νέας Σμύρνης
  •  Πρωτόκολλο συνεργασίας των Δήμων Σμύρνης & Νέας Σμύρνης
  •  Πρωτόκολλο συνεργασίας των Δήμων Σμύρνης & Νέας Σμύρνης
  •  Πρωτόκολλο συνεργασίας των Δήμων Σμύρνης & Νέας Σμύρνης
Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ