« Η APSON υποστήριξε το 1ο Business Networking Event του ΤΟΓΜΕ»

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Συνάντηση (Δράση) Νetworking με θέμα «Γυναίκες & Επιχειρήσεις» που διοργάνωσε χθες, 8 Μαρτίου ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ.

 

Στην γεμάτη αίθουσα του Πολυχώρου «Έβδομος» (Καραγιώργη Σερβίας 4, Σύνταγμα) γυναίκες-επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, μέλη και φίλοι του ΤΟΓΜΕ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους επαγγελματικά και υποσχέθηκαν να ξαναβρεθούν σύντομα ώστε να συζητήσουν περαιτέρω συνεργασίες.

 

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης ο οποίος ευχήθηκε για την Ημέρα της Γυναίκας αναφέρθηκε στην πρόθεση του να στηρίξει τις γυναίκες επιχειρηματίες μέσω εκδηλώσεων και δράσεων που σκοπεύει να διοργανώσει στο δήμο επεκτείνοντάς τες στην υπόλοιπη Ελλάδα .

Την εκδήλωση άνοιξε η κ. Άρτεμις Λιόντα πρόεδρος του Τομέα μιλώντας για τη σημασία του networking και της αλληλο-υποστήριξης των γυναικών στον επαγγελματικό στίβο.

 


 

Το 2ο μέρος της εκδήλωσης που συντόνισε η Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, μέλος της Δ.Ε. του ΤΟΓΜΕ, περιλάμβανε την παρουσίαση των επιχειρήσεων - εκθετών που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση με stands τοποθετημένα περιμετρικά της αίθουσας καθώς και την παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας όλων των παρευρισκομένων γυναικών με την προτροπή να προχωρήσουν σε μεταξύ τους συνέργειες.

 

 

Πιστεύετε ότι τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εμπνέουν τους εργαζόμενους;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΙΓΟ
ΚΑΘΟΛΟΥ